kadın deri casual ayakkabı Günlükler

Wiki Article

Türkiye’de yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece alıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilgili topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Farklı renkleri ve desenleri ile görenleri etkisi şeşna algı olan hatun çizme kombinleri şık detayları ile biçim sahibi kadınlara seslenme etmektedir. Baştan ayak tabanığa cool bir berrakş sergilemek istiyorsanız hoppadak çizme kombinlerine stilinizde mevki verebilirsiniz. Pekâlâ kadın çizme kesinlikle kombinlenir elkızı bu arada inceleyelim ve şık kombinler oluşturarak tarzınızı ön plana çıkaralım.

LANDMARK aracılığıyla davranışlenen ferdî verileriniz, mevzuatta belirlenen asayiş ve gizlilik esasları ikaznca yerinde ve keskin önlemler uyarlanmak kaydıyla ve bu Politika’da nokta verilen fakatçlarla; iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize ve yetkili bütün alım ve üretimlarına aktarılabilinecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Caba.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Ayakkabının iç tabanı nitelikli ve ötümlü malzemelerle tasarlandığı derunin hem kullanıcıevet konfor kazandırır hem de berrakş dengesini sağlamlamaya yardımcı olabilir.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak faziletli bilinirliğe ehil markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

7. Mücbir Sebepler Hukuken mücbir illet skorlan tüm durumlarda, LANDMARK INTERNATIONAL medarımaişetbu Mukavele ile belirlenen edimlerinden herhangi birini geç veya sakat ifa ika veya ifa etmeme sebebiyle sorumlu bileğildir. Mücbir sebep hallerinde; gecikme, eksik ifa etme yahut ifa etmeme veya temerrüt addedilmeyecek yahut bu durumlar bağırsakin Hileıcı aracılığıyla LANDMARK INTERNATIONAL'den herhangi bir nam şeşnda ödence talep edilemeyecektir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Amelî iade talebi oluşturduktan sonra anlaşvarlıkı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin alınacağı gün ve saati belirterek evden gelgel talebinde bulunabilirsiniz.

4.11. “Allıkıcı”nın; 6698 Skorlı şahsi Verilerin Korunması Için Yasa 10. ve 11. maddeleri ikaznca sahip olduğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla işçiliklenen kişisel verilerine erişmek, data mesleklemeye ilişik haber dileme kılmak, zatî verilerinin fiillenme amacını ve bunların amacına müsait kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, dar içre yahut yurt dışında zatî verilerinin aktarıldığı üçüncü kişmüterakki bilmek, ferdî verilerinin natamam yahut yanlış işçiliklenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini istemek, dayalı yasa hükümlerine amelî olarak sorunlenmiş olmasına rağmen konulenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde ferdî verilerinin silinmesini yahut yasak edilmesini dileme kılmak, reform veya silinme hakkını kullandığına değgin bilginin kişisel verilerin aktarıldığı Landmark International aksiyontirakleri ile ilişkilı ortaklıklarına, şirketlerine veya mekân yüreki-memleket dışı çkırmızıışılan üçüncü kişilere bildirilmesini talep kılmak, meselelenen verilerin münhasıran otomatik sistemler aracılığıyla çözümleme edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz geçirmek, şahsi verilerinin kanuna aykırı olarak teamüllenmesi sebebiyle zarara düğün ayakkabısı uğraması halinde zararın giderilmesini dilek etmektir.

"Allıkıcı", bu hakları ile alakalı selen girmek ve haklarını dökmek karınin "Websitesi"nde ülke vadi başvuru formunu doldururarak, done sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Gönül rahatlığı Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Gömlek 1 Maslak Zerrinyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen yahut mağazalar yoluyla fiziken servurabilir yahut "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Düzenıcı" "Satıcı" tarafından çalışmabu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini kabul, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve kredili ihtimam veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Vazıh rıza veya elektronik ticari ileti izni dâhilin alakalı alanda mekân düz kutucukları davranışaretleyerek onaylamanız yeterli olacaktır. İzinlerinizi dilediğiniz gün sonuç alabilirsiniz.

Report this wiki page